2018-09-25 08:21:42 | Kategori: artikel

Børnefamilien i en presset hverdag

Vi kender dem alle; de spillefokuserede børn, de urolige børn, de udfordrede børn, dem med ADHD, de angstfyldte børn, de deprimerede og dem med et lavt selvværd. Listen er lang, for der er vel næsten ingen forældre, der ikke bliver udfordret med deres børn?
Skive Børnebibliotek inviterer børn og forældre til fyraftensmøde med fællesspisning den 2. oktober.  Denne aften vil Hans Erik Foldberg fra Roslev komme med eksempler på, hvordan et barn i alderen seks til 12 år kan være udfordret med sig selv, sin identitet og sine omgivelser.
Som forældre får I nogle enkle redskaber med jer, som kan bruges i alle hverdagens situationer og til at håndtere konflikter.
Hans Erik Foldberg har været akupunktør og arbejdet med mennesker i 30 år. Han har gennem årene hjulpet adskillige børn og familier med udfordringer til at få skabt de bedste rammer i en til tider presset hverdag. Han har kørt kurser for forældre til udfordrede børn. Han formår at se sammenhænge og skabe forbindelse mellem det fysiske menneske og den psyke, som under tiden driver gæk med os.
Børnene kan under foredraget hygge sig på børnebiblioteket med leg, spil og kreativt værksted sammen med personalet. For de der har lyst er der herefter fællesspisning, hvor man kan købe sund hverdagsmad til en fornuftig pris.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android