2018-09-20 13:36:22 | Kategori: artikel

Gallup: Salling Avis går frem

Salling Avis er kendetegnet ved trofaste og engagerede læsere, der både bidrager og giver respons på avisens indhold, og nu har Salling Avis ifølge de seneste Galluptal fået endnu flere læsere i folden. Ud af 100 husstande, som får avisen, læser de 85 den, viser de seneste Galluptal for første halvdel af 2018.

- Andelen af læsere i Salling Avis´ primære udgivelsesområde - som er Salling og Fur - er steget fra 73 procent til hele 85 procent, sammenlignet med samme tid sidste år. Vi er utrolig glade for, at så mange læser vores avis. At dække lokalområdet med stort og småt er en opgave, som vi både tager alvorlig og er ydmyge omkring, og sammenlignet med mange andre aviser glæder det os, at vi har så stor en fremgang i antallet af læsere, siger daglig leder på Salling Avis Lars Wolf.

Han lover, at avisen naturligvis også fremadrettet vil gøre en massiv indsats for at dække hele Salling og Fur med lokale historier og andre relevante emner fra egnen.

- For os er avisen en helhed. Det er derfor kombinationen af vedkommende artikler, flot grafisk arbejde og opbakningen fra vores mange loyale annoncører, der gør, at vi kan være med til at fortælle om så flotte Galluptal. Det er vi utrolig taknemmelige for, siger Lars Wolf.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android