2018-09-10 13:36:26 | Kategori: artikel

46 gange med løb i Skive

Forleden lød startskuddene til et af de største motionsløb i Jylland for 46. gang. Skive Løbet havde vane tro samlet unge og ældre, høj som lav, og stemningen var god weekenden igennem.
Da løbet løb af stablen for første gang, var det på Skyttevej ud for Skive Hallen og Skive Svømmebad, som Kulturcenter Limfjord hed dengang. Siden starten og til i dag har begivenheden i den grad haft vokseværk, og løbet har udviklet sig til en regulær folkefest, der indeholder andet end blot løb og motion.
Selve løbet består i dag både af en halvmaraton, for de der er i god form og gerne vil løbe lidt længere end de andre distancer, som er på henholdsvis 2,6, fem og ni kilometer. Den korte rute måtte i år deles i to hold, grundet de mange tilmeldte til lige netop den distance.
Festen startede lørdag med cykelløbet på 101, 58 og 26 kilometer, og for at det ikke skal være løgn, var der også om lørdagen Skive Triatlon, hvor deltagerne lagde ud med en svømmetur fra strandtangen på 650 meter, inden der blev skiftet til en cykeltur langs med fjorden til Lyby Strand og tilbage igen, en tur på 30 kilometer, inden deltagerne vel tilbage igen skiftede til løbeturen på 7syv kilometer.
Flere forsøgte søndag at opnå Guld-diplomet, som man får, hvis man løber alle tre løberuter om søndagen. Det bliver så sammenlagt 16,6 kilometer.
Skive Løbet er blevet en folkefest, som er kommet for at blive.

Af Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android