2018-09-10 13:35:17 | Kategori: artikel

Nu fejrer Durup Hallen 50 års jubilæum

Lørdag 15. september er en festdag i Durup. Her holder Durup Hallen nemlig 50 års jubilæum, og det vil blive fejret med aktivitet i og omkring Durup Hallen dagen lang.
Der vil være liv og glade dage ved Durup Hallen lige fra morgenstunden af og så helt til sidst på aftenen. Dagens første del, som starter midt på formiddagen, vil henvende sig til områdets mindste, som også får en gratis is, når de møder op. Der vil blandt andet være aktiviteter for børnene i svømmehallen og på 2V2 fodboldbanen, mens også BK Limfjord vil møde op og lave aktiviteter. Durup Hallens støtteforening også er tilstede med aktiviteter for børnene.
Dagens anden del, som begynder efter middag, henvender sig til de voksne. Her vil være en reception i selskabslokalerne, og der vil også blive holdt lidt taler. Dagens sidste del begynder sidst på eftermiddagen, hvor Lindy, der er kendt fra tv-programmet Rigtige Mænd, vil komme og holde et morsomt foredrag omkring sundhed og hans medvirken i tv-programmet.
- Folk går glip af noget, hvis de ikke kommer. Han er virkelig sjov og plejer at være god, siger Vibeke Kristensen, der er bestyrelsesmedlem i hallen og en del af festudvalget.
Efter Lindys optræden begynder aftenens festmiddag, hvor alle durupboere og folk med interesse kan tilmelde sig.
- Vi håber på stor opbakning, og vi håber, der kommer 250 personer om aftenen. Man kan stadig nå at tilmelde sig, hvis man ikke har nået det, inden tilmeldingsfristen er udløbet, siger Vibeke Kristensen.
Aftenens festmiddag, som vil foregå inde i selve Durup Hallen, vil blive lavet af den nyansatte køkkenleder Lone Aggerholm Jensen, mens der også vil være taler blandt andet fra idrætsforeningens formand. Der er også hyret live-musik, og for de danseglade er der også mulighed for det. Musikken bliver leveret af Blue Hawaii.

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android