2018-08-06 18:35:54 | Kategori: artikel

Nye baner giver liv til tennis i Roslev

Den nyanlagte tennisbane er allerede i brug, og nu kan Roslev Idrætsklub tilbyde stort set alle former for idræt, man kunne ønske sig. Den bliver indviet på søndag 12. august, og snoren til banen klippes klokken 14.
Der er blevet pænt omkring klubhuset, hvor tennisbanen havde været en tørn i det æstetiske øje for mange af medlemmerne, siden den sidste gruskamp blev spillet for fem-seks år siden. Med den nyanlagte bane fremstår faciliteterne omkring klubhuset som en flot helhed.
- Det har lignet, jeg ved ikke hvad, så klubben er glade for, det er lykkedes at få projektet med at anlægge en ny tennisbane i hus. Det var Sarah Villadsen, som kontaktede klubben og foreslog projektet. Vi spyttede 50.000 kroner i kassen til at sparke gang i processen med at ansøge om fondsmidler, og ved hjælp af dygtigt frivilligt arbejde med ansøgninger og alt muligt andet er det lykkedes at komme i mål, siger formanden i Roslev IK, Jan Johnsen.
Han humper selv lidt rundt efter en sprunget akillesscene, så han har shanghajet sønnen Joakim på 13 år og kammeraten Mads Norup på 17 til at komme og spille lidt tennis for fotografen.
De har begge brugt banen nogle gange, og tennis er en velkommen tilføjelse til fodbolden.
- Det er sjovt og spændende. Jeg spiller tennis, fordi vi har fået banen, men jeg følger ikke rigtig nogen tennisspillere, siger Joakim Johnsen. Det er lidt samme grund for kammeraten, der heller ikke havde prøvet at spille tennis før.
- Det er ikke alle byer, som har en tennisbane, og det er en anderledes sport, men banerne var ikke til at spille på før, siger Mads Norup, der heller ikke har tænkt sig at opgive fodbolden men vil spille tennis ved siden af.
Tennisklubben er blevet en del af Roslev IK, som har en forventning om, at banen kan få gang i tennissporten i Roslev. Arbejdet har kostet flere hundrede tusind kroner, og de penge skulle gerne være blevet godt ud.
- Vi har etableret et tennisudvalg og håber, interessen er der. Det er allerede kommet så småt igang, og det ser da ud til, at vi kan få etableret tennis i byen igen. Det er generelt blevet flottere omkring fodboldbanerne, og tennisbanen var sidste skridt, siger Jan Johnsen.
Byen kan allerede bryste sig af at have næsten ligeså mange medlemmer, som der er beboere i byen. Nu skal nogle måske til at spille tennis, og søndag kan man prøve banen, når den officielt indvies.
Roslev IK vil låne ketsjere og bolde ud, og så har de lejet en boldkanon at prøve kræfter med og forhåbentlig undgå at få blå mærker af.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android