2018-07-24 10:34:09 | Kategori: artikel

Hancock er ren kult i Skive

I Butik 16 på Viborgvej i Skive kan du nemlig købe varer fra Hancock. En af disse er en t-shirt med sportscola-motiv - og det er ren kult. Sortimentet er stort - fra glas i flere størrelser til Hancock t-shirtsamt Sport-Cola t-shirt, raflemåtter, raflebæger og oplukker. Butikken er eneste forhandler af disse varer, der for både turister og lokale er et sandt minde om egnen. Desuden kan de købes på bryggeriets webshop.
Der er dog masser af andre spændende varer i butikken også, fortæller ejer Lena Kirketerp-Møller.
- Vi har børnetøj i alderen nul til 16 år, ting til børneværelset, brugskunst, møbler og malerier - for bare at nævne nogle af varerne. Hos os er der noget for hele familien at køre efter – og far kan få Hancock varer. De er også populære som gaver, siger Lena Kirketerp-Møller.
I afdelingen for de voksne finder du brugstkunst, småmøbler, reoler, delikatesser og en maleriudstilling af den populære nordjyske kunstner Henrik Busk Andersen. Butikken sælger mærkerne Bloomingville, Hübsch, A2 Living, Morfo, By Klip Klap, Woud, Lindform keramik og Fatboy.
- Vi har masser af gode gaveideer i alle prisklasser, og vi forsøger at håndplukke varerne, så kunderne ikke lige finder det, som alle de andre også har. I vores delikatesseafdeling finder du gode gaveideer til små værtindegaver og gavekurve til receptioner, siger Lena Kirketerp-Møller.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android