2018-07-24 10:30:10 | Kategori: artikel

Foto: Zididadas facebookside.

Sundsøre melder alt klar til årets gilde

Det er en tradition, der vedligeholdes, når områdets største nabofest og sallingbogilde løber af stablen sidst i juli. Der er nemlig Sundsøre Festival 2018 på Junget Strand, og her plejer folk at strømme til for at mødes med alle de kender - og for at lære nye at kende. Mange har mødt deres udkårne på festivalen, der i år har 30 års jubilæum.
- Vi er SÅ klar, og det bliver bedre og bedre for hver dag. Opbakningen har været så som så i starten i år, men nu buldrer det afsted, og folk vil virkelig til Sundsøre Festival, kan vi mærke. Vejret er fantastisk, Danmark er dejlig, Salling er dejlig og det bliver nærmest ikke bedre det hele. Det er næsten lidt synd for dem, der har disponeret anderledes og har valgt at tage på ferie sydpå i stedet, siger Morten Konge Nielsen, der tilføjer, at du stadig kan nå at få en billet og komme med.
Det er en god idé at købe en i de nærmeste dage, inden billetterne stiger til 500 kroner ved indgangen.
- Er du til festival light, kan du selvfølgelig også nøjes med at købe billet til torsdag aften med Jacob Decco og Jesper DJ, og det koster bare 50 kroner, siger Morten Konge Nielsen.
Festivalen starter med den nævnte forfest torsdag den 26. juli, inden der for alvor fyres op med musik i dagene fra den 27. til 28. juli. Torsdag kan du som sagt opleve Jesper DJ og Jacob Decco, mens fredagen byder på musik med Jesper DJ, Klør 4, Bamse Jam, Bon Jovi Jam og natbal med Række 2 1/2. Sidstnævnte spiller også lørdag. hvor du også kan høre eller genhøre Nameless - et band, der optræder i en genforening på årets festival, hvor medlemmerne også spillede for 30 år siden. Herefter fortsætter festen med Highway Jam og endelig et brag af en fest med Zididada.
Til slut er der fyrværkeri og natbal med Jesper DJ.
I år er parkeringen flyttet ned til festivalpladsen. Det betyder, at du ikke skal gå ret langt for at deltage, og Morten Konge Nielsen håber, at det - sammen med forhåbentligt godt vejr - kan lokke endnu flere til.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android