2018-07-10 09:35:36 | Kategori: artikel

Foto: Theodor Godsk

Knud Strand - nu igen med pavillon

Pavillon nummer fire er nu indviet på Knud Strand, og muligheden for at sidde ved den flotte udsigt har været savnet.
- Der kom rigtig mange mennesker hele dagen, og alt gik godt i forbindelse med indvielsen. Det er dejligt at se, så flot som pavillonen er blevet - både ude og inde, siger Poul B. Laursen, som er en del af den gruppe borgere, der har stået for at etablere en ny pavillon på stedet.
Den gamle måtte rives ned, da den lå for tæt på kysten, og derfor var i fare for at styrte i vandet. I forvejen har vandet ad åre spist sig vej ind over landjorden, og der er to andre fundamenter fra tidligere pavilloner under vand i fjorden ud for den fjerde, som nu står sikkert - i god afstand til kysten.
Den nye forpagter Ellen Margrethe Sørensen glæder sig også til at komme i gang i pavilonen, som hun har mange planer for.
- Jeg kan sagtens se pavillonen brugt til forskellige arrangementer - også foredrag, udstillinger og lignende. Desuden har jeg planer om at skabe liv her året rundt. Blandt andet med en vildtaften, efterårsaktiviteter for børnefamilier og julefrokost. Skulle der sidde nogle blandt læserne med gode idéer, så hører jeg dem rigtig gerne, har Ellen Margrethe Sørensen sagt til avisen forud for åbningen.
Pavillonen bliver en kombineret café og restaurant. Her kan du få en is, en kage, en kop kaffe eller et glas vin og en øl eller en lækker fiskeret. Desuden tilbyder stedet en brunch-tallerken og en frokosttallerken, og om aftenen er der tre hovedretter samt ostetallerken og dessert.
Knud Strand Pavillon har åben hver dag i hele juli og august.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android