2018-06-11 14:14:12 | Kategori: artikel

Lokalt bluesband øver igen

Charlie Brown Bluesband spiller på Sundsøre Festival og gør samtidig comeback efter 20 år. Det var med spænding og lidt nerver, at medlemmerne af Charlie Brown Bluesband forleden mødtes i en garage i Jebjerg. Med sig havde de fem mænd deres trofaste instrumenter, en solid erfaring fra musikkens verden og en fortid med syv år i samme band. Men det var første gang i 20 år, at de mødtes for at øve de gamle numre. Baggrunden er, at bandet, der har lokale rødder, går på scenen til Sundsøre Festival lørdag den 28. juli. Der stod de fleste af bandets medlemmer også for 30 år siden, blot under et andet bandnavn - Nameless. Og snart står de der igen - blot under navnet Charlie Brown Bluesband.
- Efter at Nameless blev opløst, dannede nogle af os Charlie Brown Bluesband, og det er lykkes at samle hele den originale besætning til at spille i Junget i juli. Forleden mødtes vi for første gang i 20 år i min garage i Jebjerg, og vi var spændte og nervøse. Hvordan skulle det gå? Kunne vi stadig spille sammen? Men det svingede okay fra første øjeblik, siger guitarist i Charlie Brown Bluesband Brian Nørskov.
- Der gik kun kort tid, så var vi 20 år tilbage i tiden, og havde de samme roller og næsten den samme lyd. Det er virkelig en sjov oplevelse, og vi har jo næsten ikke forandret os, smiler han.
Udover Brian Nørskov, der er fra Jebjerg, tæller bandet lead guitarist Peder "Clapton" Pedersen fra Skive, tidligere Breum, Derek Carlin fra Skotland, der bor i Viborg og er bassist, Martin Carroll, trommeslager fra Skive og tidligere Jebjerg-dreng med engelske rødder, samt forsanger og mester i mundharmonika Kim Lynggaard fra Viborgegnen.

Foto: Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android