2018-06-11 14:11:55 | Kategori: artikel

Fantastisk fest i Durup

Det blev til alletiders fest i Durup Anlæg, da der var anlægskoncert forleden, og for en gangs skyld var der intet at klage på vejrsiden. Solen skinnede, og vejret var mildest talt fantastisk. Mange kiggede forbi og nød musikken, og i alt blev der talt i omegnen af 900 mennesker, og det er folkene bag meget tilfredse med.
- Det er meget godt besøgt, og de besøgende var både sultne og tørstige, så der var travlhed i boderne og dermed en fin indtjening til de fire foreninger, der er sammen om koncerten, siger Annette Torp på vegne af Anlægskoncerten, og hun roser musikerne.
- No Name gjorde det så godt - det er meget dygtige og kompetente unge musikere. De skal nok vise sig at komme frem på den musikalske scene, og jeg hørte da også efter deres koncert, at flere var interesseret i at booke dem. The Powls gjorde det virkelig til en fest. De kom ud over rampen fra første sekund, vitser fløj hen over anlægget, og publikum lå flade af grin. Deres medrivende musik fik både børn og voksne til at bryde op i linedans og kædedans, siger Annette Torp.
Hun fortæller, at Spinning Wheels som sædvanlig spillede noget lækkert musik, hvoraf det meste er selvkomponeret. Badet består af superdygtige musikere, hvoraf de fleste medlemmer er uddannet på musikkonservatorium.
Ole Gas leverede varen til slut med masser af syng med - og masser af lysshow.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android