2018-06-04 15:13:18 | Kategori: artikel

Vandparken åbner i Glyngøre

Lørdag den 9. juni står Glyngøre Vandpark klar til en ny sæson med sjov på vandet, og samme dag er Glyngøre Sejlklub vært med et Åben Havn projekt og en række spændende tilbud for alle aldre.
Glyngøre Vandpark og Glyngøre Sejlklub havde kæmpesucces i projektets første sæson, hvor flere tusinde legesyge i alle aldre fandt vejen til parken, som ligger umiddelbart ud for stranden ved sejlklubbens hyggelige faciliteter. Også selve åbningsfesten var en succes, som initiativtager Lotte Bodilsen er sikker på, vil gentage sig. Sammen med Glyngøre Sejlklub er der lørdag stablet et rigtig spændende program på benene. Glyngøre Sejlklub byder på kaffebord fra morgenstunden, og efter selve åbningen er der mulighed for at komme på besøg i private både, prøve klubbens kajakker og SUP boards med instruktion, eller hænge ud i vildmarksbad og bage snobrød. Streetfood, fadøl og musik findes også.
- Glyngøre Vandpark er den første af sin art i Skandinavien, og i modsætning til lignende vandparker rundt omkring i verden, er det gratis at bruge parken i Glyngøre. Vi fortsætter med gratis-princippet af selve parken, siger Lotte Bodilsen, der tilføjer at der også i år vil være en trailer med våddragter og veste, som mod et symbolsk beløb kan hentes i SuperBrugsen.
Som noget nyt, vil der i år være rigtig fine faciliteter til omklædning. Glyngøre Sejlklubs seniorgruppe har nemlig fremstillet to små omklædningshuse, hvor man nemt og uforstyrret kan skifte til våddragt.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android