2018-06-04 15:10:25 | Kategori: artikel

Flot vejr til lokal festival

Skal man dømme ud fra weekendens vejr, så er vejrguderne vilde med musik - og med Skive Festival. De sendte i hvert tilfælde sol, sommer og dejligt vejr ned over festivalområdet ved Skive Fjord, der igen i år lagde sand, vand og en smuk udsigt til en god omgang musik og fest. Allerede torsdag eftermiddag var campen på Dyrskuepladsen næsten fyldt op med feststemte og festivalklare unge mennesker. Telte i alle former og størelser var skudt op af jorden, og der var liv, musik, boldspil og generel gang i den. Der var særdeles fine forhold på denne camp med både toiletter og bad, lige som gæsterne havde deres egen brugs. Dagli`Brugsen i Balling havde igen i år åbnet en filial inde på campen, hvor der kunne købes de ting, som man ellers kunne savne undervejs på festivalen. Også afdelingen Foderbrættet med grillmad og morgenmad var populær.
Vejen til hovedindgangen på Strandtangen gik igen i år gennem stien i Krabbesholm Skov, og forbi Svanesøen, hvor der også var opstillet en scene til kulturelle indslag og fine siddepladser hentet i mormors stue i form af både sofaer og lænestole. Her nød mange skyggen på de varme dage.
Festivalen bød i år på masser af god og ikke mindst forskelligt musik på tre scener.
Stranden var også fuld af glade menesker, for det smukke vejr havde lokket mange ned til sandet og ud i det svalende vand. Der var også godt gang i salget af kildevand i år. Fra Restaurant Waterfront, hvor der blev serveret god mad lavet af lokale råvarer, havde gæsterne en smuk udsigt til Skive Fjord og de mange mennesker, der hyggede sig til lands og til vands. Overalt var der boder, barer og endda en rigtig bodega, hvor både sult og tørst kunne blive stillet.
Alt i alt var årets festival et rigtig fint setup af folkene bag.

Tekst og foto: Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android