2018-06-04 15:06:58 | Kategori: artikel

Åsted fik sin legeplads

Den har været hele fem år undervejs, men forleden kunne Åsteds borgere endelig indvie byens nye flotte legeplads - og til stor glæde for børnene.
60 deltog i indvielsen af legepladsen, der ligger midt i byen på Åsted Byvej, hvor et ældre hus er revet ned. Grunden ejes af kommunen men lejes af Åstedegnens Borgerforening, som står bag legepladsen.
- Legepladsen var i brug allerede om formiddagen, hvor omkring 20 børn fra Fursund Børnehus var inviteret til indvielse af legeredskaberne. Vi er utrolig glade for at have fået pladsen. Der har været nogle bump på vejen, men nu er den her, og der er absolut et stort behov, siger formand for borgerforeningen Hanne Bavnsgaard, der også er dagplejer og derfor kender til behovet for en indhegnet legeplads i Åsted.
Det er vindmøllepenge fra møllerne ved Østergaard, der betaler pladsen, og foreningens frivillige, der fremover skal vedligeholde den. Hanne Bavnsgaard har stor ros til de mange frivillige, der også valgte at give en hånd med, da grunden skulle gøres klar til, at legepladsen skulle bygges.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android