2018-05-28 15:46:57 | Kategori: artikel

16.000 fejrer Limfjordens Guld

Der bliver trængsel på havnen i Nykøbing, når Danmarks Skaldyrshovedstad slår dørene op for den årlige Skaldyrsfestival i weekenden 1. til 2. juni, hvor arrangørerne forventer over 16.000 gæster. Skaldyrsfestivalen er en blanding af formidling, madkultur og musik og byder på et væld af smagsprøver af retter, hvori Limfjordens Guld i form af blandet andet LimfjordsMuslinger, LimfjordsØsters indgår.
- Bortset fra Kulturmødet, er Skaldyrsfestivalen det største arrangement på Mors og har til formål at brande øen lokalt, regionalt og nationalt. Vi ved fra undersøgelser, at hele 50 procent af vores gæster kommer udenfor øen, og det tal er stigende. Der er ingen tvivl om, at danskerne for alvor har fået øjnene op for madoplevelser, når de har fri, siger Lars Tang der er formand for Foreningen Skaldyrsfestivalen, der for 14. år i træk står bag arrangementet.
Programmet byder på et væld af aktiviteter. Gæsterne får mulighed for at besøge Dansk Skaldyrscenter, der er en forskningsenhed under DTU Aqua. Her har man netop har fået op imod 30 millioner kroner til et etablere et nyt østersklækkeri.
Boderne på pladsen serverer et væld af skaldyrsretter blandt andet de populære dampede LimfjordMuslinger, friske ferske LimfjordsØsters og meget andet.
Der er gratis entre.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android