2018-05-28 15:45:49 | Kategori: artikel

Populær kropar fejrer jubilæum

Niels Thorborg og Sanne Bruun Pedersen har drevet kro i Breum i 30 år, og det skal fejres den 3. juni.
Sanne stammer fra Durup, og Niels fra Breth mellem Horsens og Vejle, og før parret overtog kroen boede de i Skive, hvor de også drev diskoteket Find Inn. Da de overtog Breum Landevejskro var det da også med en vaskeægte krostue med åben til klokken fem morgen, og alt hvad der hører sig til af fest og farver og kroballer med Kandis. I dag er tiderne anderledes. Kroen bærer præg af at være en restaurant, men du kan naturligvis også komme ind og nyde et koldt glas, uden at spise. Maden fylder i dag mest, både i huset, til selskaber og til maden ud af huset. Sanne er især kendt for sine lækre spareribs, og der udover er wienerschnitzel altid en sikker vinder. Kroen tilbyder dog også finere retter, og mange overraskes over den mad, der er på menuen i Breum.
Både ejere og personale er stærkt engagerede i deres arbejde, og uanset om du kommer for at få dagens ret, drikke en kop kaffe eller bestille tre retters menu, så får du samme gode og venlige betjening.
- Når du går ud og spiser, så skal du forkæles. Vi spørger dig, om maden smagte godt, og om du har haft en god oplevelse, og så skænker vi vinen op i dit glas. De små ting bidrager til den gode oplevelse i en samlet helhed, siger Niels.
Krofatter bliver i år bare 63 år og kromutter er blot 57 år, så parret har absolut ingen planer om at stoppe i Breum forløbig. Og lige nu forbereder de buffet til deres jubilæumsreception i juni. Det sker i spænding, for da kroparret rundede de 25 somre i Breum, dukkede 325 gæster op og overraskede dem nogen så gevaldigt på den positive måde. Børnehavens små poder sang også morgensang, og der var flag oppe i Breums hovedgade. Parret havde slet ikke forventet alt det.
- Det kom total bag på os. Vi blev dybt berørte på den gode måde. Imens folks strømmede ind - fra Horsens, Fyn, Salling, Skive, Viborg - så skulle jeg interviewes til tv, og jeg var så rørt over, at der kom så mange ind af døren, at jeg var helt paf og slet ikke viste, hvad jeg skulle sige, siger Niels og griner.
Sanne prikker til ham, med et glimt i øjet:
- Bare rolig - denne gang kommer der nok ikke ret mange...

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android