2018-05-22 09:07:42 | Kategori: artikel

Foto: Frederic Noy.

Bliv indsamler for Læger Uden Grænser

Når Læger uden Grænser går på gaden den 27. maj for at samle ind til arbejdet i verdens brændpunkter, er den lokale indsats som vanlig drevet af en håndfuld ildsjæle i Skive. Sidste år gik knap 5.000 danskere på gaden i hele landet for at samle næsten seks millioner kroner ind til Læger uden Grænser. Også i Skive er frivillige med til at samle ind.
- I år har Læger uden Grænser været i Danmark i 25 år, og jeg har valgt at markere jubilæet ved igen at blive indsamlingsleder her i byen. Det er ikke for sjov, at læger, sygeplejersker og andre vælger at tage ud til nogle af verdens værste brændpunkter for at hjælpe. De sætter livet på spil for andre, og det mindste jeg kan gøre, er da at være med til at organisere indsamlingen og få folk til at melde sig til at stemme dørklokker på dagen, siger Elsemarie Trøst fra Skive.  
Hun fortæller, at flere i lokalområdet allerede har meldt sig til at samle ind den 27. maj.
Netop den lokale hjælp er uvurderlig for verdens største medicinske nødhjælpsorganisation, når den for tredje gang går på gaden for at samle ind til lægehjælp, medicin og basale fornødenheder.
Du kan melde dig som indsamler: www.indsamling.msf.dk


 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android