2018-05-07 09:10:05 | Kategori: artikel

Seniorbadminton hitter i Thise

I Thise formår M88 at fylde hallen med folk i alderen plus 60 hver tirsdag formiddag. M88 har lavet en aftale med Friskolen, så seniorerne kan spille i formiddagstimen - og måske møde sit barnebarn eller et nabobarn og sige hej - og det har virket.
Tesen er: kom som du er og kan. Deltagerne dukker op, finder en makker og en plads på banen, og er der optaget, så er motionsrummet jo lige ved siden af, og hvem har ikke godt af lige at klare to kilometer på romaskinen på de 10 minutter, som et badmintonsæt typisk varer. På den måde spiller deltagerne med forskellige makkere og køn. Humoren er i højsædet, og ind imellem er man også nødt til at tilrette spillet lidt.
- Blandt andet har vi prøvet, at en gulvberøring var ok. Det vandt nu ikke megen gehør, siger Knud Gert Andersen fra M88.
- Det er en lystig flok, som så gerne vil drikke en kop kaffe bagefter med lidt snak og drilleri, lidt fortælling om medicinskab, rejser og børnebørn - som det sig nu hør og bør! Men helst om badminton, og faktisk satser vi på et lille stævne i efteråret, hvor vi gerne vil invitere naboklubber til at spille på den måde – eller måske lidt mere konkurrencepræget med faste hold. Det snakker vi så også lige igennem, siger han.
Badmintonsporten har på den måde for M88 været en murbrækker til seniorer, der stadig gerne vil more sig med verdens bedste legetøj: bolden – og som så også pludselig bliver modtagelig for mange af de andre M88-tilbud til denne aldersgruppe.
Seniorerne i Thise spiller hele året.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android