2018-04-23 09:12:57 | Kategori: artikel

L.O.C. kommer til Skive

Få kunstnere har som L.O.C. været både toneangivende og banebrydende siden årtusindeskiftet samtidig med at kunne indtage pladsen som landets mest afspillede kunstner gennem de sidste 10 år på P3. Til efteråret udsender han endelig sit næste studio-album og tager på første del af sin turné. I den forbindelse kommer han til KCL i Skive den 16. november.
Liam O’Connor albumdebuterede tilbage i år 2001 med Dominologi. Siden da er der røget mange hundrede tusinde albums over disken og horder af loyale fans har fulgt ham gennem tykt og tyndt. Sidste år udsendte rapperen opsamlingen Anno XV med taglinen 10 albums, 15 år, 30 hits, som for alvor understregede hans position som én af de få kunstnere, der med sjælden integritet balancer kunsten mellem kommerciel succes og kontinuerlig kunstnerisk relevans.
Hans tidlige albums står i dag blandt grundstenene indenfor dansk hiphop, og hans kommercielle svendestykker, albummerne Cassiopeia, XXXCouture og Libertiner, betragtes i dag som absolutte klassikere.

Foto: Foto: L.O.C.s Facebookside.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android