2018-04-09 15:44:23 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Forårsmesse var en stor succes

Lørdag kom foråret for alvor til egnen, og særligt i Durup nød man godt af timingen. Her var der nemlig Forårsmesse med mange udstillere og oplevelser i Durup Hallen, og i det skønne vejr kom messen for alvor til at leve op til sit navn.
Det gode vejr gjorde dog ikke, at folk i stedet tog til stranden og svigtede det lokale arrangement. Deltagerantallet var således det samme som for to år siden.
- Alt forløb, som det skulle, og vi er rigtig rigtig glade for den måde tingene er kørt på årets messe. Der skal lyde en stor tak til udstillere, sponsorerer og gæster på messen samt de mange frivllige, der har været med til at få det hele til at køre. Alle har virkelig givet en masse ekstra, siger medlem af styregruppen Hans Ladefoged.
Han fortæller, at omkring 1000 mennesker gæstede messen lørdag, hvor de både gjorde gode handler, mødte de mange udstillere og fik en hyggelig snak med naboen. Desuden var der forskellig underholdning undervejs.

Auktion gav pote
- Stemningen var bare i top. Uden for havde BMX Limfjord sat en bane op, og der kom virkelig mange unge og prøvede cyklerne. Vi havde også auktion for første gang i år. Det var Johannes Jensen fra Dansk Maskinbørs, der ledede den, og han kan sælge sand i Sahara! Han gik mellem folk, spillede dem lidt ud mod hinanden i budene og lavede sjov. Det var bare et show, der virkelig underholdt alle. Der blev samlet omkring 20.000 til 25.000 kroner ind til ungdomsarbejdet i Durup alene ved auktionen, siger Hans Ladefoged.

Du kan se flere foto fra messe på Salling Avis´ facebookside.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android