2018-03-12 15:03:06 | Kategori: artikel

Frederikke har styr på hunde

Frederikke Petersen elsker hundeudstilling, og det kommer ikke fra fremmede. Både mor Camilla Jacobsen og mormor Hanne Nielsen har også været hundeudstillere. Hun har for nyligt vundet Show Of Winners i Frederiksborg Hallen, og den 11- årige pige fra Roslev har dermed titlen som Danmarks bedste juniorhandler. Hun vandt sammen med hunden Bastian, der er en tibetansk spaniel på næsten to år. Frederikke Petersen har også været med landsholdet i Finland, som den yngste på holdet.
- Jeg synes, det er sjovt at have kontakt med hunden og arbejde med den, siger Frederikke Petersen, som træner sammen med sin mor Camilla Jacobsen og Bastian en gang i ugen.
- Jeg træner også med Bastian, når det er fint vejr, eller jeg ikke har andre planer, og selvom han ikke altid gør, hvad jeg siger, så er det sjovt, siger Frederikke Petersen.
Den dygtige pige er ikke den eneste i familien, der udstiller hunde og vinder præmier. Også lillebror Andreas Petersen på otte år har vundet i en konkurrence, der hedder Årets Barn Og Hund i 2017, og storesøster hjælper sin lillebror, hvis han ønsker det.
- Min mor og mormor er også med til konkurrencerne, hvor de støtter mig, siger Frederikke Petersen.

Tekst: Af Natasha Ross-Dagø.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android