2018-03-12 15:00:08 | Kategori: artikel

Tennis vender tilbage til Roslev

Snart kan der igen spilles tennis på banerne i Roslev, og det er en gammel og spændende historie, der ligger bag spillet lokalt. I uge 11 i Salling Avis kan du læse en artikel, som arkivets Per Mouritsen har skrevet om spillets historie i Roslev.
De seneste år er banerne groet total til med ukrudt, og står ikke særligt indbydende nu. Dette får dog ende. RIK har besluttet at tage banerne i brug igen, og så snart frosten slipper jorden, starter arbejdet, så tennisboldene igen kan suse gennem luften i Roslev.
- Vi har overtaget banerne fra tennisklubben og nedsat et tennisudvalg. Udover tennis bliver der også multibane på stedet, så hvis tennis ikke kommer op at køre, kan vi bruge banerne til andre ting, men vi håber da, at sporten har interesse i Roslev. Indtil nu tyder tilbagemeldingerne på, at der stadig er interesse for tennis i byen. Jeg kan selv huske, da jeg var knægt. Der skulle du jo skrive dig op til en tid på banerne en uges tid før, for ellers var de booket, så tennis har absolut været en stor sportsgren i Roslev tidligere, siger formand for RIK Jan Johnsen.
Han tilføjer, at alle, der har lyst til at være med til fra start at præge sportens genkomst til Roslev, er velkommen til at kontakte ham. Der er således plads til flere i det nye udvalg.
Billedet viser en tenniskamp midt i Roslev mellem engelske soldater og Roslev Tennisklubs medlemmer. Den blev spillet søndag den 5. aug. 1945. Bemærk antallet af tilskuere.

Foto: Sallingsund Lokal Arkiv.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android