2018-03-06 08:20:56 | Kategori: artikel

Gamere hyggede sig til Lanparty i Breum

Weekenden bød på det første Lanparty nogensinde i Breum, og der blev gået til den foran de mange skærme. I alt deltog omkring 207 spillere, så der var tæt på fuldt hus ved dette arrangement, der forhåbentlig vender retur næste år også. I hvert tilfælde håbede flere af deltagerne på en gentagelse.
Computerspillerne i Sundsøre Hallen var på alle niveauer og i alle aldre, og de deltog i turneringer i blandt andet Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone og Rocket League, og koncentrationen var stor blandt alle for for enden af online-kapløbet ventede flotte præmier. Der blev således kæmpet i hold, hvor deltagerne var inddelt i puljer, og vinderholdet fik hele 3000 kroner, så der blev lagt energi i kampene. De øvrige vindere kunne vinde en gratis omgang pølsemix fra cafeteriet.
Udover selve spillet, var det sociale også i højsædet, og der blev naturligvis tanket godt op med både boldspil og hygge samt mad undervejs, så alle kunne klare de knap tre dages spil-marathon.
Temaet var Stop Mobning, fordi man også godt kan tale pænt til hinanden, selvom man mødes på nettet.

Foto og tekst Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android