2018-02-27 10:11:30 | Kategori: artikel

Ny ejer af hundecenter på Mors

Lilleriscenter Morsø Hundepension og Internat har fået ny indehaver, og der er tale om en ægte passioneret dyreven. Den nye indehaver hedder Martin Gade Kristensen, og han har overtaget hunde-svømmebassinet, som delvis har været åben indtil nu samt hundepensionen, som har været lukket i længere tid, og som nu igen åbner. Men den nye åbning tilføjer Martin Gade Kristensen et hundeinternat, daycare (pasning i dagtimerne, red.), salg af hundefoder og dyreartikler. Desuden vil Nykøbing Hundesalon ved Camilla Højriis Christensen åbne på stedet. Anders Nørgaard ejer stadig stedet og bor der fortsat. Han giver en hjælpende hånd en gang imellem, hvilket Martin Gade Kristensen udtrykker stor glæde over.
- Jeg brænder for hunde og dyr, og jeg har stor respekt for de mennesker, der er aktive i en hundeforening med deres dyr, fordi de også viser, at de brænder for deres hund, siger Martin Gade Kristensen, som også selv er hundeejer og bor i Sdr. Thise.
Der er åbent hus søndag den 4. marts, og her er alle velkommen til at se stedet og hilse på den nye indehaver. Her vil man også kunne komme på loppemarked, samt hører om kranio sakral til hunde. Det er en behandlingsmetode, som blandt andet har til formål at løsne hundens muskelspændinger.
 
Tekst: Natasha Ross-Dagø.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android