2018-02-13 10:49:01 | Kategori: artikel

Generationsskiftet i Grønning

Halvdelen af Grønning Smede- og Maskinforretning er solgt til ung landbrugs- og bygningssmed. Peter fra Grønningen – eller lidt mere formelt Peter Mejlhede fra Grønning Smede- og Maskinforretning har solgt 50 procent af sin virksomhed til den 28-årige Claus Bertram Marcussen, der er uddannet landbrugs- og bygningssmed fra Mogenstrup Smede. Han har været ansat i Grønning de seneste to år og overtager nu det definitive ansvar for værksted og service, mens Peter Mejlhede vil have mere fokus på salget af blandt andet Massey Ferguson, Lemken, Krone, Kongskilde/JF, I-Grind og en række andre stærke brands.  
- Det sker ikke så ofte i vores branche, at man møder en dygtig ung mand, der har lyst til at blive selvstændig. Og da vi så ydermere kommer rigtig godt ud af det med hinanden, var der i grunden ikke så meget at betænke sig på, siger Peter Mejlhede.
Han er tilfreds med, at generationsskiftet for hans virksomhed er påbegyndt og er rigtig glad for løsningen, for efter hans mening trænger hele branchen til ungt blod og friske øjne.
For Claus Bertram Marcussen er det ønsket om at få større indflydelse, mere ansvar og udvikle Grønning Smede- og Maskinforretning, der har fået ham til at investere sine sparepenge i 50 procent af firmaet.
- Jeg kan rigtigt godt lide virksomheden, som den er, og tror lige som Peter på et tæt samarbejde med kunderne, men har naturligvis også nogle ideer om fremtiden – men nu skal vi have det nye set-up til at fungere først, siger han.
Grønning Smede- og Maskinforretning servicerer og reparerer alle traktormærker, landbrugsmaskiner og have/parkmaskiner på værkstedet i Grønning eller ude hos kunderne, hvor tre servicebiler og en lastbil dagligt er med til at holde maskinparken kørende.
Salget/købet vil blive markeret senere ved en reception. Datoen er fastsat til den 23. marts, og resten af arrangementet er fortsat under planlægning, men Peter og Claus lover at invitere kunder, leverandører og venner af huset via landbrugets medier, så det påbegyndte generationsskifte kan blive fejret på behørig vis.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android