2018-02-13 10:47:50 | Kategori: artikel

Foto: Per Arnesen/TV 2.

Cirkusdirektør fra Roslev tester sit talent

Lørdag den 17. februar kan du opleve Marianne Deleuran fra Roslev i tv-programmet Danmark Har Talent på TV2. Her stiller hun i auditions med hendes puddelhund Bobby, hvor de viser cirkustricks på scenen.
Marianne er til daglig ejer af Cirkus Mascot sammen med sin søn. Hun har arbejdet med dyr lige så længe og dyrevelfærd er meget vigtigt for hende.
De skarpe dommere er igen i år tv-manden Jarl Friis-Mikkelsen, skuespiller Peter Frödin og tidligere balletdanser Cecilie Lassen. De får i denne sæson selskab af musikeren Thomas Buttenschøn, der overtager Nabihas plads i dommerpanelet som den kyndige musikekspert.
Hver dommer har én guldknap, som kan sende et act direkte videre til liveshows. Ligesom sidste år har værterne også en knap, som de igen i år kan bruge til at sende deres favorit videre med.
Dommerne har delte meninger om det at optræde med dyr, men værterne Felix Smith og Christoffer Læssø elsker dyr - og især hunde. Det bliver derfor spændende at se, hvordan det går Marianne i programmet.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android