2018-02-06 08:13:49 | Kategori: artikel

Stor østersbar på vej

Den 3. marts indvies Limfjordens Østersbar - Danish Oyster Bar - hos Glyngøre Shellfish på Kassehusvej. Alle er velkommen, oplyser Svend Bonde, der står bag den flotte bar.
På åbningsdagen serveres der smagsprøver på østers direkte fra østersbassinerne, lige som Prinsens Musikkorps blæser baren åben med musik. Der vil også være kanonsalut af NJARS og underholdning ved sangerinden Nadja Broholm.
Desuden frigives Royal Oyster, som er en let stout øl, brygget på friske Limfjordsøsters. Glyngøre Shellfish, som Svend Bonde har etableret, har i en årrække udviklet på en østersøl, og Royal Oyster er lavet sammen med Fur Bryghus. Når de friske østers tilsættes under brygningen, giver det øllet en smag af vild natur.
Den nye egetræsbar bygges lige nu på havnen i Glyngøre, og Svend Bonde oplyser, at den er lavet i nye og massive egetræs-jernbanesveller med rindende saltvand. Der bliver 45 siddepladser på skibsdørk - og naturligvis med udsigt over Limfjorden.
På åbningsdagen vil Svend Bonde og kunstneren Bjørn Nørgaard desuden afslører det kunstværk, som skal hænge i østersbaren. Det har navnet Østersmoderen.
Svend Bonde har i forbindelse med beslutningen om at lave en ny og større østersbar, besluttet at lukke sin fiskebutik. En beslutning, som han beklager over for de trofaste kunder men forklarer med, at butikken ikke længere kan løbe rundt.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android