2018-01-30 13:13:08 | Kategori: artikel

Stor messe for alle på Mors

I dagene den 3. og 4. februar er der masser af oplevelser for både store og små i Nykøbing. Her holder Toyota på Fruevej igen forbrugermesse, og messen byder vanen tro på underholdning for gæster i alle aldre.
- I år er der 38 udstillere med stande fyldt med konkurrencer og gode tilbud. Vi har også selv gode tilbud hos Toyota i den weekend, men fokus er ikke på at sælge biler, selvom vi altid gerne sælger en. Fokus er på at give gæsterne en god oplevelse, siger indehaver af Toyota i Nykøbing Kasper Kristensen.
Han fortæller, at messen de tidligere år har trukket rigtig mange folk til fra både Mors, Salling og Skive, og at alle er velkommen til at kigge forbi igen i år.
- Messen er efterhånden en gammel tradition på Mors, og det er ganske gratis at komme ind og være med. Vi håber at se rigtig mange fra hele egnen, siger Kasper Kristensen.
Og der er masser at opleve på messen begge dage. Lørdag står i børnenes tegn, og her kommer der både klovn og cirkus. Det er Cirkus Mascot, der i år gæster messen med masser af sjov og gøgl.
Søndag er der desuden underholdning med På Slaget 12, fortæller Kasper Kristensen. Bandet underholder ad to omgange
- Begge dage kan børnene desuden deltage i en tegnekonkurrence, hvor der er præmier såsom iPad og gavekort til Jesperhus Blomsterpark, siger Kasper Kristensen, der glæder sig over opbakningen til messen - også fra de mange udstillere.
- Det er primært det lokale erhvervsliv, der er repræsenteret. Der kommer alt fra blomsterhandler, elektriker, tømrermester og tøjforhandler til bager, revisor og cykelhandler, siger han.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android