2018-01-30 13:12:22 | Kategori: artikel

Medaljeregn over lokale boksere

Weekenden bød i sandheden på en af de største dage i Bokseklubben Nordsallings historie, da der blev afviklet Jyske Mesterskaber 2018 i Rosenborg Hallen i Vejle.
Danny Jensen blev Jysk mester i 60 kilo, Piotr Kitowski blev Jysk mester i 75 kilo, Steffen Rørstrøm i 81 kilo og Rasmus Skov  blevJysk mester i 91 plus kilo. Steffen Rørstrøm blev desuden kåret som mesterskabets bedste bokser, mens Rasmus Skov blev kåret som mesterskabets bedste tekniker i de tunge vægtklasser.
Bokseklubben Nordsalling blev til sidste også kåret som mesterskabets bedste klub, og formand Kurt Poulsen ønskede bokserne tillykke med mesterskabet, da de blev hyldet søndag i klubbens lokaler i Tøndering. Et endnu større tillykke lød der til cheftræner Tom Jensen, for udens hans kæmpe engagement og arbejde var det aldrig nogensinde lykkedes, og det er imponerende, hvad han formår at udrette, fortæller formanden.
- Samtidig er det en fornøjelse at være rundt i landet og opleve, hvor vellidt han er blandt andre træner, bokser og gamle bokser. Han er en fantastisk repræsentant for klubben. Hans smittende humør og humor er samtidig med til at skabe en rigtig god kemi bokserne imellem. Resultatet i weekenden viser, at selvom man er en lille klub ude på Lars Tyndskids Mark godt kan være stor, hvis de rigtige mennesker gør et flot stykke arbejde, så ros til alle i og omkring klubben. Jeg synes godt, at vi kan tillade os at være stolte, siger formanden.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android