2018-01-24 09:01:02 | Kategori: artikel

17-årig sallingbo i X Factor


Hver fredag kan danskerne heppe på deltagerne i X-Factor på DR 1, og i år er der lokal deltagelse. Det er den 17-årige Christian Christensen fra Hindborg, som er gået videre fra de første auditions med tre gange ja fra dommerne.
Da det unge talent mødte op i farens ruskindjakke og sang Blackbird med The Beatles, fik han stor ros - også fra dommer Thomas Blachman, der ellers ikke altid er let at imponere.
- Jeg var meget nervøs. Især for om jeg havde valgt den rigtige sang, og da de roste mig, blev jeg faktisk helt vild glad men også helt paf. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige, siger Christian Christensen, der havde sin far Niels med som opbakning.
Og her fik tårerne frit løb, da sønnen gik videre fra første audition:
- Jeg stortudede, da jeg stod der sammen med Sophie Linde og ser på tv-skærmen, og sønnike får at vide af Blachmann at "Jaaaaaaa nu kommer king of rock n roll" og tre store jaer fra dommerne. I det øjeblik er du selvfølgelig både utrolig glad og stolt, men mest af alt betyder det glæde, når ens børn får lov at gøre det, som de allermest brænder for, og det må vi sige, at Christian lige nu oplever. Så må vi se hvor langt det rækker. Skulle det gå ham godt, og han kommer videre, bliver der jo behov for sms-støtte fra hele Salling, siger Niels Christensen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android