2017-12-04 14:11:53 | Kategori: artikel

Løse planer om butikscenter i Roslev

Der kommer muligvis et butikscenter i Roslev. Det er Jens Peter og Janne Krejberg, som ejer ejendommen på Sallingsundvej i Roslev, hovedgaden gennem byen, der har planer om at få udlejet lokaler.
- Der findes ikke bedre beliggenhed i Salling end lige her. Det er strøget i Roslev, og vi synes bygningen skal udnyttes, siger Jens Peter Krejberg.

Lejere til bygningen
Som skrevet i Salling Avis er han ejer af Salling Radio & TV, og besluttede tidligere på året at tage et fuldtidsarbejde, fordi salget af nye produkter i butikken er dalende.
- Det er gået som jeg havde forventet. Jeg har stadig mine kunder, og de er meget forstående over, at jeg måske ikke lige kan den samme dag, som de kontakter mig. Men mit arbejde tager meget af tiden, og jeg har ikke brug for så store lokaler længere. Derfor vil vi prøve at få lejere til bygningen, siger Jens Peter Krejberg.
Både han og hustruen understreger, at det ikke er økonomien, som lægger til grund for planerne. Men at have en stor butik der er åben et par timer om dagen, er ikke den bedste måde at udnytte bygningen på, og derfor skal andre have muligheden. Også hvis det betyder ombygning.
- Jo flere lejere der er jo bedre. Så kan vi hjælpe hinanden med at trække kunder til, så det kan blive et spændende projekt, og bliver det nødvendigt, kan der blive lavet om på parkeringsforholdene. Men nu skal vi lige se, hvem der kunne være interesseret. Indtil videre har vi talt med et par stykker, og vi bruger mund til mund metoden (og avisen til læserne også, red.), siger Janne Krejberg, der har butikken Blomsterdekoratørerne, og ikke har planer om at indskrænke butikken.

Liv til Roslev
- Vi har brug for pladsen, for der er godt gang i salget hele året rundt, og selvfølgelig især her i december. Men vi har et køkken, som kunne blive et fælles køkken, men præcist hvordan vi gør er lidt op til de mulige lejere, siger Janne og bliver suppleret af Jens Peter.
- Vi kan lave særskilte eller en fælles indgang, og så tænker jeg, at der er plads til mindst to butikker. Jeg kravler ind på mit værksted, og jeg har ikke brug for mere end en hylde eller to med TV'er og radioer. Hvis vi laver det til et center, kan vi have et fællesrum for alle, men det afhænger af interessen og behovet fra lejerne, siger Jens Peter Krejberg.
De er helt åbne for, hvem der skulle rykke ind i bygningen, men peger på at det kunne laves til både butikker og behandlingsrum. Det vil kræve lidt ombygning med flere lejere, men det skal ikke sætte en stopper for udviklingen.
- Det er klart, der skal nye skilte op og bygges lidt om, men det er ikke noget der tager flere måneder. Vi skal ihvertfald udnytte bygningen bedre. Når jeg ikke selv skal bruge det, fortjener der at være noget andet, som kan trække liv til Roslev, siger Jens Peter Krejberg.


Janne og Jens Peter Krejberg ejer bygningen Sallingsundvej 60, hvor de har planer om at finde udlejere, som kan trække folk og liv til Roslev.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android