2017-12-04 14:07:29 | Kategori: artikel

Med en bevilling fra Skive Kommune vil Fursund Turistforening udvikle et online bookingsystem for turisterne.

Fursund får støtte til at komme på nettet

Fursund Turistforening har ansøgt Skive Kommune om støtte på 67.231 kroner fra Vækstpuljen i Skive Kommune til projektet Online Booking – sommerhuse på Fur. Projektets formål er at inkøbe et nyt online bookingsystem til den eksisterende hjemmeside fursommerhuse.dk, der drives af Fursund Turistforening, og hvor private feriehusejere på Fur kan udleje til turister.
I onsdags var ansøgningen til behandling i Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget, og det andte med en indstilling til byrådet om at bevilge 57.688 kroner til projektet, efter at have fratrukket udgifter til pc og printer fordi de ikke er en forudsætning for at gennemføre projektet.

Stigning i udlejninger
I dag er det ikke muligt at booke de viste feriehuse direkte fra hjemmesiden. Hvis turister ønsker at booke et af husene, skal de kontakte turistforeningen, der herefter udfører en række manuelle og ressourcekrævende arbejdsgange for at fuldende reservationen.
Det nye online bookingsystem skal gøre det muligt for turister at booke og betale direkte på hjemmesiden. Det vil digitalisere og effektivisere en række af de nuværende arbejdsgange, og så er håbet at flere vil sætte deres sommerhuse til udlejning.
Fursund Turistforening vurderer i deres ansøgning til kommunen, at den nye digitale platform til at booke et sommerhus vil resultere i en varig stigning i antallet af feriehusudlejninger på minimum 10 procent.

Klar til sæsonen
Hos Fursund Turistforening er det en meget tilfreds næstformand, som udtaler sig til Salling Avis.
- Det er et stort ønske som er gået i opfyldning. Vi ønsker at være tilgængelige for turisterne, så de kan kontakte os også uden for normal arbejdstid. Vi har været lidt begrænset med de hidtidige arbejdsgange, hvor vi ikke havde et umiddelbat overblik over ledige sommerhuse. Indtil nu har vi skullet ringe rundt til sommerhusejerne, og nu kan vi have det hele på nettet. Alt fra tøj til charter-rejser og camping bestiller du på nettet i dag, så det er en rigtig dejlig nyhed, at vi nu kan være tilgængelige for lejerne 24 i døgnet, siger Brian Bugge, viceformand for Fursund Turistforening.
Han fortæller videre, at de arbejder efter en tidsplan, som hedder januar 2018 for at tilbyde online bookinger.
- På den anden side af nytår, regner vi med, at stort set alle er registreret. Vi skal lige have de sidste med, men vi er klar til sæsonen 2018, siger Brian Bugge.


 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android