2017-11-28 10:30:12 | Kategori: artikel

På billedet ses 8b fra Breum Skole i færd med at teste crossfitbanen, som blev færdig i sidste uge.

Fornyelsen tager fart i Breum

Endnu to projekter under områdefornyelsen i Breum er nu afsluttet. Det første er den udendørs fitness/crossfit bane til 600.000 kroner, som firmaet LEKOLAR har opført. Anlægget har 13 forskellige træningsredskaber, som henvender sig til alle aldre, så både børn og voksne kan nyde godt af banen. Hvert redskab er udstyret med en tavle samt en QR til mobilen, som viser, hvordan redskaberne skal bruges.
- Crossfit banen blev færdig i mandags, og der er kommet lys på både det ene og det andet. De kommer i dag (torsdag sidste uge red.) og sætter et rebtårn på otte meter op, og så er banen færdig, siger Leif Christensen, formand for Breum2020.
Det andet projekt er Multibanen, der har gennemgået en større renovering. Der er blevet anlagt et kunstgræs underlag, nye mål, nye lysstandere og så har den også fået nye bander, som Tømrerfirmaet Per Christensen & Jacob Kirkegård Aps har sponsoreret og arbejdet med at tilpasse og opsætte. Begge aktiviteter er til fri afbenyttelse for både borger og elever på Breum skole.

Bliver meget gravearbejde
Skive Kommune har leveret pengene og Breum2020 har været med i den arbejdsgruppe, der har leveret ideerne og planerne. Og der er flere ideer og planer, som skal føres ud i livet.
- Mellem hallen og skolen er vi ved at sætte et nyt projekt i gang. Inde midt på arealet arbejder vi på et projekt til 2,3 millioner kroner, hvor vi vil etablere et skateranlæg. Det er en bane, hvor man kan løbe på rtulleskøjter, skateboards og lødehjul, og den afslutter i en bowle, hvor man kan køre op og ned. Vi ved ikke, om vi får pengene hjem til det, men det arbejder vi på, og har ansat en fundraiser, som går igang i næste uge, siger Leif Christensen.
Breum2020 har selv omkring 250.000 kroner på bankbogen, og Skive Kommune skæpper i kassen med 500.000 kroner fra budgettet for områdefornyelsen, så der søges om en stor portion penge fra fonde.
- Der skal også anlægges en BMX bane næste år, hvor vi laver større og mindre bakker. Der får vi nok brug for noget frivillig arbejdskraft, for der bliver meget gravearbejde. Noget af det sidste bliver nok belysning af området, men det ved vi ikke lige hvornår det kommer, og det første belyste sted bliver området omkring stisystemet, siger Leif Christense, der også lover at holde Salling Avis' læsere opdateret med udviklingen og billeder derfra.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android