2017-11-20 09:17:44 | Kategori: artikel

Masser af maskiner på to hjul i Glyngøre

I weekenden kan de to-hjulede motersportsentusiaster gøre en god handel. TMP i Glyngøre holder Bike Market Outlet, hvor forhandlere fra hele landet kommer med en masse stærke tilbud på reservedele, tilbehør og udstyr.
Begge dage vil der være en række først til mølle tilbud og generelt lave priser på alt.
Der vil være ekstra gode tilbud, hvis man gerne vil have sig en Aprilia, Moto Guzzi, Vespa eller Piaggio motorcykel, eller en el-cykel der hedder Wi-Bike, men som også er produceret af Piaggio.

Holder selv messe
- Vi har fået nogle store lokaler og har haft sindssygt travlt hele året. Vi er allerede ved at arbejde på næste sæson og plejer at bruge en masse tid på at slæbe ting og sager frem og tilbage til messer. Sidste år brugte vi fem lastbiler på at slæbe det hele til Herning til messe, så vi tænkte om ikke, vi kunne prøve at gøre nogenlunde det samme her, når nu vi har lokalerne til det. Formålet er selvfølgelig at få solgt ud af vores lager, og for at få mere indhold har vi inviteret andre forhandlere, og så er vores plan at have et forårsmarked, hvor vi vil præsentere de nye produkter, og bruge de faciliteteter vi har. Tingene sker skridt for skridt i huset her, og du kan ikke lave det hele på én gang. Nu laver vi det her, og håber folk går herfra med en god oplevelse, og så bliver det måske lidt anderledes næste gang, siger ejer Thomas Møller Pedersen.

Dansk Hakkebøf
Han ser naturligvis gerne så mange som muligt til arrangementet der foregår båden den 25. og 26. november. De som kommer, kan se frem til ikke bare flotte maskiner, men også noget godt mad. Der skal nemlig ikke kun serveres pølser men også en god dansk hakkebøf.
- Der bliver en rigtig god hakkebøf med brun sovs og kartofler og bløde løg, og så kan man få sig et godt glas eller en god fadøl. Der plejer altid at være pølser, nu ville vi så prøve lidt mere, siger Thomas Møller Pedersen, der dog ikke er sikker på, om der også bliver serveret spejlæg og syltetøj til i bedste Troels Trier og Rebecca Brüel stil.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android