2017-11-20 09:14:14 | Kategori: artikel

Der har været masser af mennesker til torvedage ved Center Salling, som er blevet solgt til AH Byg.

Center Salling er blevet solgt

Butikscenteret i Durup har fået flere udlejere det sidste års tid, og har også haft held med deres torvedag om sommeren.
Den hidtidige ejer har imidlertid valgt at sælge centeret, og den nye ejer er AH Byg. Mændene bag firmaet er Allan Dalgaard og Hejne Hald, der ikke vil ændre noget i driften.
- Den tidligere ejer henvendte sig til os. Hun kastede lidt håndklædet i ringen overfor udfordringerne med at være udlejer, men hun fortsætter sit lejemål i bygningen, så hun kan fokusere på sit fag. Vi synes også, det er et spændende projekt og nogle vanvittigt flotte lokaler. Hun har virkelig fået det lavet godt deroppe, siger Allan Dalgaard.

Et løft til Durup
Efter han og kompagnonen er gået regnskaberne igennem, mener de, at de nok skal kunne få det til at være en fornuftig forretning. Der er hverken planer om at bygges om eller bygge til, og omkostningerne regner AH Byg med, at de kan nedbringe lidt.
- Vi kan lave en hel masse ting billigere, end den tidligere ejer kunne. Ved vedligeholdelse skulle hun ud og hyre folk ind, og det kan vi stort set selv klare, siger Allan Dalgaard.
Overtagelsen af centeret skete den 1. november, og lejemålene er fortsat uændret. Nu vil de nye ejere fokusere på at udvikle centeret, så det bliver så attraktivt som muligt for både lejere og kunder.
- Det er et løft til Durup med butikscenteret, og det skal kunne gå at drive butikscenter her i Salling, siger Allan Dalgaard.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android