2017-10-31 10:10:05 | Kategori: artikel

Dykkerne havde det hyggeligt men ikke under vandet

Det skulle have været så klart og så dybt, nu blev det så grumset og så kort. De mange dykkere der var kommet til Salling i sidste uge, fik sig en skuffelse på grund af Ingolf.
Efterårsstormen var skyld i, at alt hvad der hed dykning blev aflyst om lørdagen, som ellers skulle have været den bedste dag. Om søndagen kunne der sykkes igen, men såden en storm havde efterladt en sigtbarhed på mindre end 10 centimeter i vandet ved Salling Aqua Park ved Glyngøre.
- Der var da lige et hold på en 10-12 stykker, som nåede et dyk ved Oddesund fredag, men det var også det eneste gode dyk, der var hele weekenden, siger Jan H. Opstrup, der er formand i Salling Aqua Parks bestyrelse.

Sjælland næste gang
Heldigvis er dykkere vant til, at vejret har en del medbestemmelse. De kandte alle vilkårene, og selvom man kunne have håbet at DMI tog fejl, var der ingen sure mine at spore hos dykkerne, der var kommet fra hele landet for at bakke op om arrangementet.
- Vi fik knyttet nogle bånd igennem klubberne, og det var egentlig hele ideen med arrangementet, og nu skal vi jo til Sjælland næste gang. Der var fem sjællændere ovre at besøge os jyder, og mon ikke der kommer en fem-ti stykker fra Skive over og besøger dem næste år, siger Sune Petersen, der var den helt store drivkraft bag det stormomsuste dykkertræf.

Vores dykker event
Besøget hos Dykkerklubben Helgoland næste år er anden post på den stafet, som efter planen skal gå mellem dykkerklubber i landet. Og stafetten er helt håndgribelig, for det er en skibsklokke.
På den er der indgraveret ordene Vores Dykker Event, og så er den blevet sat på et stykke drivtømmer. Det er Salling Aqua Park, der har sponseret klokken, og derfor har fået det indgraveret på selve klokken.
- Det er et af privilegierne, når man starter sådan noget op. Næste år bliver Dykkerklubben Helgoland indskrevet, og de får en lille messingplade sat på drivtømmeret. Det er Sune, som i høj grad har æren for, at det her er startet op. Han har stået for den tunge del af arrangementet og fået bolden til at rulle. At det er blevet så godt taget imod, er bare skønt, siger Jan H. Opstrup, der også regner med at skulle en tur til Sjælland næste år.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android