2017-10-24 11:17:13 | Kategori: artikel

Der skal være åbent når turisterne kommer

Den gratis færge til Fur er sammen med efterårsferien lig med højsæson på øen.
Det mener Jørgen Christiansen fra Café Herrens Mark, hvor de har haft fuldt hus hver dag i efterårsferien. Sammen med kunstner Lisbeth B. Christensen overtog han caféen op til sæsonstarten. Foråret og sommeren er gået godt, og han havde også forventninger til efterårsferien, men de er blevet overgået.
- Vi har haft fuldt booket til frokost og eftermiddagskaffe hele efterårsferien. Der er så mange én-dags turister, der kommer herover. Nogle dage skinner solen og andre regner det, men det er altid pandekagevejr. I efterårsferien er der gået rigtig meget varm kakao med en sød pandekage, efter de har gået en tur i efterårsvejret, siger Jørgen Christiansen.

Malurt i bægeret
Han er ikke i tvivl om, at den gratis færge trækker mange besøgende til. Derfor synes han også det er en skam, at der er butikker, som ikke har haft åbent i efterårsferien.
-Det, synes jeg, er lidt malurt i bægeret. At folk kommer herover til en lukket dør. Man skal tage efterårsferien alvorligt, og jeg kan kun appellere til, at man bakker op og holder åbent, når der er gratis færge. Turisterne kan jo godt se, at man ikke kan nå hele Fur på én dag, og så kommer de igen. Vi har faktisk været nødt til at afvise mellem 20 og 40 om dagen. Og når de nu har gået rundt med børnebørnene og gerne vil ind og få noget godt at spise, så er det en skam, hvis vi skal sige nej, siger Jørgen Christiansen.

Godt sammenhold
Hele sæsonen er gået langt over forventning. De har pudset konceptet lidt af, rettet ind efter deres egen smag, og det har givet et godt resultat. 5000 besøgende på Mandemuseet, der ligger på Café Herrrens Mark grund, har også haft en afsmittende effekt. De har også fået et godt samarbejde med andre spisesteder. er det fisk, kunderne spørger efter, bliver Fur Færgekro anbefalet. Er det en god bøf, er det Fur Camping, der bliver anbefalet.
- Samarbejdet er så stærkt mellem os, kroen og campingpladsen, at vi holder fælles afslutningsfest med personalet. Det tror jeg ikke, man oplever mange steder, men der er et rigtig godt sammenhold herovre. Derfor synes jeg også, det er en skam, hvis vi ikke benytter os af, at der er gratis færge og holder åbent i efterårsferien, siger Jørgen Christiansen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android