2017-10-10 12:18:55 | Kategori: artikel

Tyrolere red på rodeogris i Breum

Af Halfdan Buizer


I lørdags var Sundsøre Hallen i Breum fyldt med tyrolerkjoler og lederhosen, da de afholdte tyroler fest. Her mødte omtrent 250 glade mennesker op, for at drikke kolde øl, spise kalve wienerschnitzel og danse på bordene. Der var god stemning, og der blev sørget for underholdning til de ølelskende deltidstyrolere. Der var blandt andet hyret en tyrolervært, som sørgede for musik og selskabslege i løbet af aftenen. Rodeotyren var desværre gået på pension, men de havde til gengæld lejet en lyserød rodeogris, så gæsterne kunne konkurrere om, hvem der kunne holde sig længst tid på den vilde grissebasse.
- Det var en rigtig god fest, der var god stemning, og tyrolerværten havde travlt med at holde folk beskæftiget med lege og opgaver. Det var i det hele taget en rigtig god aften, siger Ejvind Andersen, som er halinspektør for Sundsøre Hallen. Tyrolerværten havde for eksempel en gul førertrøje, der gik på skift imellem gæsterne. Den, som havde trøjen på, fik en opgave af tyroleren, som man skulle løse for at beholde trøjen. Det kunne for eksempel være, at finde en sko eller bh i en bestemt størrelse på hurtigst tid. Ejvind Andersen var glad for, at se de mange fremmødte og udklædte mennesker, der støttede op om arrangementet.
- Det var dejligt at se at halvdelen, af dem som var med til festen, kom i udklædning. Vi havde også en konkurrence om den bedste udklædning, hvor der blev fundet en fin dame og herre tyroler, siger Ejvind Andersen, som også fortæller, at stemningen var høj og tyrolerværten, der også agerede DJ, fik folk op og danse flere gange, så der var liv på dansegulvet hele natten. Dagen var også et ægte ølbal, da baren solgte kolde øl i litervis.
- Jeg hyggede mig rigtig meget, selvom jeg stod bag baren og langede øl ud. Folk var tørstige. Jeg tror, vi fik solgt op imod 21 fustager, siger Ejvind Andersen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android