2017-10-03 10:40:11 | Kategori: artikel

Baby ville ikke vente på hospitalet

For godt en uges tid siden fødte Sabina Skov sin baby i familiebilen. Hun og manden Claus Skov Madsen og deres tre-årige datter Lydia var kørt fra Glyngøre kvart over tolv om natten, og en halv time senere var lillesøster kommet til verden.
- Det var en god oplevelse. Jordemoderen havde sagt, at jeg skulle beslutte om jeg ville vente en time med at køre til hospitalet, fordi mine veer var uregelmæssige. Vi besluttede os så for at køre, og en halv time senere var Kezia født. Vi tog det fint, og Lydia sad og grinte af det. Da jeg lige havde født, råbte Lydia fra bagsædet: Nej, en baby, må jeg holde?, fortæller Sabina Skov med et stort smil.
Hun havde forklaret Lydia, hvad der foregik undervejs, og hele familien tog den lidt drabelige og blodige fødsel i stiv arm.
- Min mand er landsbrugsmedhjælper, og han er jo nok vant til at have med sådan noget at gøre. Så vi tog det stille og roligt. Det kan godt være, vi er lidt hippieagtige, griner Sabina Skov, da journalisten er nærmest målløs over deres afslappede tilgang.
Efter fødslen fik de dog tilkaldt en ambulance, som kørte mor og baby på hospitalet så navlestrengen kunne blive klippet. Far og Lydia fulgte i bilen, og i dag har hele familien det godt. Bilen er også blevet gjort ren efter dramaet på vejen mellem Glyngøre og Viborg.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android