2017-09-04 15:29:55 | Kategori: artikel

30 års fødselar jagter sponsorer

Sallingsund FC fylder 30 år på lørdag, og udover de nuværende og kommende sponsorer, er alle indbudt til en 30 års jubilæumsfest i deres klubhus Glyngøre.
Der er fodboldkampe hele dagen, og om aftenen er der stor jubilæumsfest.
- Vi regner med, der kommer en 100 stykker, og hvis der kommer flere, skal vo nok kunne klare det også. Nogle af de lokale vognmænd stiller en lastbil op. Så hvis man ikke er til fodbold, men interesserer sig for lastbiler, har vi også et lille trækplaster der, siger Svend Odgaard Sørensen fra Sallingsund FC.
Klubben har haft travlt med at få lavet deres forhold i orden. Ikke kun for jubilæet, der var ganske enkelt brug for at få noget nyt sat op.
Kampbanen i Durup er blevet renoveret med nye bander og spillerskure, og spillerne har fået bedre forhold. Noget så simpelt som at kunne give de mindste spillere en bold er blevet muligt igennem god støtte, især fra sponsorerne.
Nu bliver der også givet træningstrøjer til alle ungdomsspillerne, og der bliver givet et større tilskud til de hold, der deltager i Vildbjerg Cup. Som noget nyt sendes målmændene til ekstra målmandstræning i FC Midtjylland her i efteråret.
Klubben håber på en god dag til jubilæet, men der bliver ikke lagt skjul på, at de jagter sponsorer, som kan være med til at give spillerne endnu bedre forhold.
- Vi har stadig vores stadionnavn til salg til højest bydende, og da vi skal forhandle ny hovedsponsor aftale sidst på året, vil vi da gerne opfordre alle sponsorer, gamle som nye, til at overveje, om det kunne være noget, de er interesserede i, siger Svend Odgaard Sørensen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android