2017-09-04 15:01:28 | Kategori: artikel

Der var godt fyldt op ved kræmmerboderne, og årets marked er et af de bedste i de 38 år, Håsum Marked har været åbent.

Håsum Marked var igen en stor succes

Flere end 20.000 besøgende til markedet kunne mærkes på vejene i Salling i weekenden. Vejret hjalp til at få folk ud af husene.
- Det er et rigtig hyggeligt marked, og det siger kræmmerne også. Lørdag var helt fantastisk, og kræmmere, som har været med i alle 38 år, sagde, det var noget af det bedste, de havde oplevet. Vi har fuld belægning med lidt over 90 kræmmere, og det kan vi gøre, fordi vi er lidt fleksible med pladsen, siger Kirsten Damgaard Høj, der er en af arrangørerne.
Slagter gennem 45 år, Jan Nielsen, er kun med på 30’te år, og han når kun lige at sige et par ord imellem kunderne, der er blevet fristet af duften af de hjemmelavede pølser på grillen.
- Det er dejligt med den har markedsjargon, og lidt gøgler er man vel altid. Jeg kommer her og på Vorbasse Marked, dem, synes jeg, er to af de bedste vi har, siger Jan Nielsen, der allerede er blevet booket til næste års marked.
Kunderne kommer strømmende til, så avisens udsendte tager en lille vandring på kræmmermarkedet. Der bliver tilbudt et utal af varer. Sko, tasker, juveler, alle mulige nipsgenstande. Om det så er en drone eller en massagestol, man er på udkig efter, kan det findes her. Selv træpiller er med på marked, og der er kunder nok til alle.
Det skæpper godt i de mange kræmmeres kasser, og også i arrangørernes kiste til at holde næste års marked.
- Vi regner med at nå et godt stykke over de 20.000 i antallet af besøgende. At vi så får så mange gæster, det er vi taknemmelige for, og vi skal huske at sige tak for flot opbakning til publikum, siger Kirsten Damgaard Høj.
 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android