2017-08-29 10:59:01 | Kategori: artikel

Der blev flittigt hentet forsyninger i boderne med vådt og tørt til indvortes brug. Foto af Jan Sand.

650 til Byparkkoncert i Jebjerg

Torsdag var der Byparkkoncert i Jebjerg. Koncerten var i år flyttet fra selve Byparken til den store parkeringsplads ved Sport & Event Center Jebjerg. Årsagen var den megen regn, som vejrguderne med gavmild hånd har ladet vælte ned over ikke bare Salling, men det meste af landet denne sommer.
Lastbiler og vogne ville sidde fast i Byparken, og det hele ville være pløjet op, så flytningen var nødvendig og blev af alle betragtet som en rigtig god ide.
Klokken 17.00 gik Mousen fra Nykøbing Mors på scenen. Mousen er en duo som bare elsker at spille live, lave sjov og ballade med publikum, samt spille en masse musik af det alle gerne vil synge og danse til. Mousens playliste består af numre som folk kender og kan synge med på og skåle til. Det svinger fra navne som Kim Larsen, Bamses Venner, Allan Olsen, R.E.M., Sys Bjerre, Tommy Seebach, Rasmus Seebach, Johnny Cash, Shu-bi-dua samt utallige andre kunstnere.

Hjem til Aarhus
Efter Mousen gik Anne-Mette Elten på scenen med hendes Trio. Anne-Mette som vi alle kender fra På Slaget 12 og hits som Hjem til Aarhus, Ude på det blå ocean, Tag kæresten i hånden og mange flere, er let genkendelig på den lyse, rene stemme og blide vokal. Der blev rigtig sunget med, mens der flittigt blev hentet forsyninger i boderne med vådt og tørt til indvortes brug.

Overskud går ubeskåret til Jebjerg Skole
Denne skønne dag i Jebjerg med omkring 650 mennesker, sluttede med en gevaldig slingrende tur ned af Rabalderstræde ud over Langebro, mens Sirenesangen blev sunget for fuld kraft. Et af Danmarks allerbedste Gasolin og Kim Larsen Kopi bands Peter og de andre kopier fik nemlig virkelig blæst støvet ud af højtalerne, og tog publikum med en tur gennem Kim Larsen imponerende bagkatalog af hits, der næsten fem årtier har henrykket danskerne og vore nordiske naboer.
Folkene bag Byparkkoncerten i Jebjerg fortæller, at det forhåbentligt store overskud i år går ubeskåret til Jebjerg Skoles legeplads og udeområde.


Peter og de andre kopier fik virkelig blæst støvet ud af højtalerne til Byparkkoncerten i Jebjerg. Foto af Jan Sand.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android