2017-08-22 10:59:08 | Kategori: artikel

Store Nørd lærte tilhørerne, hvad der skal til for at skabe ild – og hvordan man slukker den igen.

Nørderne indtog Durup

Torsdag til lørdag var der sensommerfest i Durup, som vi skrev om i avisen for 2 uger siden. Og selvom vejret bestemt ikke var med arrangørerne, og store dele af festpladsen blev omdannet til en mudderpøl, var der mange succesfulde indslag. Et af disse var Store Nørd fra DR, som var kommet i stand via et sponsorat fra Durup Sparekasse Fondene. Nørderne indtog scenen lørdag middag imellem et par kedelige regnbyger. Herefter blev der både leget med ild, vind, cola og kvælstof, hvilket betød at der snart stod voldsomme flammer og meterhøje colastråler på scenen. Showet blev bogstaveligt talt afsluttet med et ordentlig brag, da de to engagerede nørder skulle vise, hvor meget en væske pludselig fylder, når den bliver en gasart.
Foruden et velgennemført show af Store Nørd, var blandt andet også tombolaen en stor succes. Den kunne allerede omkring samme tid som nørderne var færdige melde alt udsolgt.
Arrangørerne var generelt rigtig godt tilfredse med opbakningen fra de mange sponsorer, frivillige hjælpere og deltagende borgere. Ikke mindst når man samtidig tager det dårlige vejr i betragtning.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android