2017-07-11 10:56:56 | Kategori: artikel

Kunderne får bedre forhold med stor investering


Snart bliver der bedre plads ved Superbrugsen i Roslev. Parkeringspladsen skal udvides, efter at flere kunder har kommenteret på, at det kan være lidt svært at finde en plads eller at komme rundt på p-pladsen, når den er fyldt op.
Uddeler Martin Bundgaard er meget tilfreds med bestyrelsens beslutning, om at investere i mere plads.
- Det var i strategiplanen som næste skridt i udviklingen, og nu er det ved at være på plads. Vi har manglet p-pladser igennem flere år, og nu bød muligheden sig. Vi håber at være igang i løbet af september, og jeg ved ikke præcist, hvor langt tid det tager, men nok omkring en måned, siger Martin Bundgaard.
Det er købet af de to naboejendomme, Klokkevej 3 og 5, som giver pladsen til udvidelsen. Det ene hus bliver revet ned, mens det andet bliver stående og fortsat lejes ud. Den samlede investering løber op i omkring 2,5 millioner.
- Det er en stor investering, men helt lavpraktisk er det vigtigt, at vi giver ordentlige p-forholde til vores kunder. Det bliver to seperate p-pladser, for der er en stor niveauforskel. Så der bliver også lavet trapper og en rampe, så man kan komme op med kundevognen. Vi får også dedikeret handicap-parkering, som er noget kunderne har spurgt til, siger Martin Bundgaard.
Sikkerheden bliver også lidt forbedret. Der bliver seperat ind- og ud-kørsel på de to p-pladser. Til Jernbanegade bliver der kun udkørsel, for her har det givet lidt Roslev-trafikprop, når biler skulle både ind og ud af p-pladsen. Benzintanken bliver, hvor den er, for omkostningerne ved at flytte den er ganske enkelt for høje.
Hele projektet er med til at vise, at der bliver investeret i fremtiden, og at det gerne skulle blive bedre og bedre. Helt i tråd med Martin Bundgaards og Coops principper.
- Vi har et mundheld, der hedder, at man skal aflevere slægtsgården i bedre stand end man modtog den, og vi har samme princip. Vi skal hele tiden prøve at udvikle og optimere butikken, og det er udvidelsen af p-pladsen en stor del af, siger Martin Bundgaard.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android