2023-09-18 15:17:56 | Kategori: artikel

Lynette af Breumgaard

På plejecenteret i Breum har de budt velkommen til en ny beboer. Det er Lynette af Breumgaard, som er en ung frisk rickshaw-cykel, der er klar til at sende beboerne ud på eventyr.
- Vi havde en fin dag til indvielse af rickshawcyklen på Breumgaard i fredags (den 8. september red.), med deltagelse af beboerne, personalet, aktivitetsmedarbejder Tine Basse, Venneforeningen til Breumgaard og de fire cykelpiloter, der skal køre cyklen. Venneforeningen sørgede for bobler at skåle i, og cyklen fik navnet 'Lynette af Breumgaard', fortæller Kirsten Johanne Børsting til Salling Avis. Kirsten er teamkoordinator, sygeplejerske hos Skive Kommune.
Hun forklarer videre, at tanken om cyklen opstod, da man på en beboerudflugt til Skive så andre plejehjemsbeboere, der fik en cykeltur i en rickshawcykel. Det fik aktivitetsmedarbejder Tine Basse til at få ideen til at søge fonde hjem. Hun fik godkendt ansøgninger fra Spar Vest Fonden og Midt Vest Fonden, mens Venneforeningen lagde de sidste 12.000 kroner oveni, så cyklen kunne realiseres. 
- Planen er, at de fire cykelpiloter kan køre ture formiddage og eftermiddage, og sammen med beboerne bestemmer de, hvor turen går hen. Beboerne glæder sig over muligheden for en oplevelse ud i det blå, frisk luft og mærke vinden i ansigtet, oplyser Kirsten Johanne Børsting til avisen.
Afslutningsvist fortæller hun, at Gurli Nielsen blev den heldige, som fik jomfruturen sammen med Torben Dahl, som er en af fire frivillige cykelpiloter.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android