2023-09-11 15:56:32 | Kategori: artikel

Skumfest afsluttede festival

I Glyngøre Børnefestival deltog lige knap 300 børn og voksne lørdag den 9. september. 

Arrangørerne, som er FDF Glyngøre, SFC og GIF, havde forventer ca. 200 deltagere, så de er meget tilfredse med fremmødet.  

Alle børn blev udstyret med et festivalarmbånd fra Skive festival. Det var kun børnene der fik armbånd, og det var til stor begejstring hos dem. 

Billetterne til Børnefestevalen skete i forsalg og ved indgangen. 

Vejret var fantastisk på dagen, hvilket gjorde at der var godt gang i salg af vand

- Vi havde ikke købt nok vand hjem, hvilket gjorde, at vi tømte lageret i SuperBrugsen Glyngøre og derefter hentede vi vand på Mors, fortæller arrangørerne til Salling Avis. 

Det hele startede med Salling Cirkus Kids, som lavede show og derefter workshop, hvor alle kunne prøve deres ting.

Arrangørerne havde en lille flok frivillige som kom fra blandt andet Fur, Skive og Glyngøre. Det var både børn og voksne, heriblandt 13-årige piger, som hjalp i de kreative boder med tatoveringer og hårfarve, og som hjalp med slush-ice. 

- Vi synes, at det er så dejligt, at de allerede nu viser, at de gerne vil hjælpe til og gøre en forskel, understreger arrangørerne.

Spar nord Nykøbing Mors havde popcorn med til alle hele dagen, som de stod og delte ud. Skolen solgte vafler og kage, mens de havde gang i flødebollekasteren. Alt overskuddet fra deres bod går til en bornholmertur. 

Undervejs gik Mario ballonmand rundt og formede hunde, sværd, tryllestave og blomster af balloner. 

Mek Pek og band var nede blandt publikum for at få alle med, det samme var Ann og aberne. Ann havde endda en masse af børnene med oppe på scenen.

Det hele blev afsluttet med skumfest hvor der var gemt balloner i som skulle springes - indeni ballonerne var en seddel som viste om man havde vundet. Heldigvis var der gevinst til alle.

- Vi i FDF Glyngøre, SFC og GIF vil gerne sige tak til alle de frivillige, festivalgæster, fonde og vores sponsorer: Tømmergården Thisted, Rengøringsgrossisten, Jørgen Børsting, Salling Pallehandel, Thise Mejeri, Spar Nord Nykøbing Mors, Spar Nord Fonden, Idé-Pro, Fri bikeshop Nykøbing Mors, Hama, Hancock, Nordea Fonden, Skive Kommune, Bageriet, Jysk El-Teknik, Fjordsalon, SuperBrugsen Glyngøre og Fredsø, lyder det afslutningsvist.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android