2023-09-04 15:37:51 | Kategori: artikel

Fællesskab og cykelløb

BMX Limfjord fik både afholdt afdeling af Jysk Cup og indviet sit nye klubhus

Lørdag den 2. september afholdte BMX Limfjord i Tøndering sidste afdeling af Jysk Cup med pokaloverrækkelse. Der var 205 kørere til start, hvoraf de 20 var klubbens egne. Flere af dem prøvede at køre løb for første gang, og det var trygt med en hjemmebane debut, oplyser klubbens formand Mette Kjær Bjerre.

Resultatmæssigt vandt Matheo Buchvardt Michelsen 3. pladsen i ’boys 7 år’ i lørdagen 8. afdeling. I den samlede stilling for alle 8 afdelinger vandt Ebba Hørby Holmgren 2.pladsen i ’girls 7-8 år’, Viggo Elsborg Pedersen vandt 2. pladsen i ’boys 7 år’ og Casper Lauridsen vandt 2. pladsen i ’Boys 15 år’.

Et løb handler dog ikke kun om placeringer. Det handler om sammenhold og fællesskab mellem børn, unge og voksne, som deler passionen for BMX. Fællesskabet kan BMX Limfjord nu virkelig få mulighed for at dyrke, da klubben også kunne fejre indvielse af deres nye klubhus. Kort før løbsstart klippede kultur- og fritidschef Kent Sørensen cykelkæden over til det længe ventede klubhus, som har været undervejs før Corona ramte. Tilstede ved indvielsen var også repræsentant fra Skive Idrætssamvirke Lis Kaastrup og elitekoordinator Mike Isaksen. 

Klubben oplyser, at den har haft et rigtig godt samarbejde med entreprenør Kim Høgedal fra Høgedals Tømrerfirma omkring tilblivelse af klubhuset.

Selve løbet forløb uden problemer og med få styrt. Så sidst på eftermiddagen kunne der overrækkes pokaler til alle top-3-placeringer samt erindringspokaler til alle som har deltaget i 5 af de 8 afdelinger til Jysk Cup. 

Klubben oplevede stor opbakning til løbet fra lokalområdet - både før og under løbet. 

- Tak til klubbens naboer for al deres hjælp og tak til alle de lokale sallingboer som slog vejen forbi banen for at se hvad BMX løb går ud på, lyder det afslutningsvist fra BMX Limfjords formand Mette Kjær Bjerre.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android