2023-08-28 16:17:44 | Kategori: artikel

Grosserer Madsens værktøjsmesse 

Alle håndværks- og industrivirksomheder er velkommen hos Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev 8. September.
 
Mads Madsen fortæller:
- Traditionen tro afvikler vi igen vores værktøj- og beklædningsmesse i efteråret. Vi har siden sidste år udvidet vores sortiment væsentligt. Derfor har vi også inviteret flere spændende leverandører til at repræsenterer produkter, vise nyheder og give gode råd til messen.
- Vi får udelukkende besøg af mærkevare leverandører, som vi satser på i fremtiden. Der bliver noget at røre ved, der bliver noget, man kan snakke ud fra og selvfølgelig masser af skarpe priser på dagen.
- Vi har haft en kæmpe udvikling i sortimentet inden for værktøj og beklædning de seneste år. Det vil vores messe også afspejle. Der skal være noget spændende for alle faggrupper.
 
Mads Madsen oplyser, 
at man på messen kan møde følgende:
Milwaukee har et kæmpe program i Accu værktøj. Hikoki står ligeledes med et stærkt Accu værktøj. Topcon laserudstyr. Rems har kraftigt rørværktøj, primært til VVS’ere.Raaco bilindretning samt sortimentskasser til værkstedet.
Bahco håndværktøj, det kræver ikke megen præsentation. Folke Larsen medtager primært generator og trykluft. DVA står for LED belysning og Sprehn murerværktøj.Staring har et mega program inden for entreprenørpumper og diamantværktøj.
Blåklæder arbejdstøj med en hel ny kollektion af lækkert tøj, arbejdstøj og fritidstøj smelter mere og mere sammen. Otto Schachner har alt i personligt udstyr og værnemidler. HKS og Airtox sikkerhedsfodtøj.
JBS undertøj og strømper.
H.L. Muffer viser, hvordan krympemuffer skal monteres i en kloakløsning. Nordisk innovation viser rottespærre. EasyFLEX Roofing viser, hvor nemt du kan lave din inddækning. Vølund viser varmepumper og stokeranlæg.
- Vi håber at få besøg af både beslutningstager og medarbejder. Det er utrolig vigtigt, at der er et samspil i det enkelte firma om, hvor man skal hen i morgen, både omkring valg af værktøj og arbejdstøj/firmaprofilering. Derfor giver det god mening, at bruge lidt tid sammen og besøge vores messe. Der er pølsevogn og fadøl – det skal nok gå godt, udtaler grosserer Madsen afslutningsvist. 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android