2023-05-15 08:47:29 | Kategori: artikel

Arkivfoto.

Fire dage med fest, musik og sjov i Roslev
I dagene fra den 25. til 28. maj er der igen byfest i Roslev. Arrangørerne melder klar med et program, der er spækket med oplevelser for alle aldre, og i støtteforeningen til Roslev Byfest glæder man sig til igen at invitere til fest i midtbyen og på festpladsen.


- Vi håber at se rigtig mange - også fra andre byer. Der er normalt en rigtig god og tryg stemning, men vi har også professionelle vagter på pladsen. Roslev Byfest er et trygt sted at komme, og vi oplever faktisk aldrig problemer med gæsterne. Vi passer på hinanden, siger formand af støtteforeningen til Roslev Byfest Tina Vinther Sørensen til Salling Avis.


I år har GF Forsikring desuden lånt byfesten en hjertestarter, som sættes op på pladsen. 
Tina Vinther Sørensen opfordrer til at tage en tur forbi pladsen. Byfesten er en anden måde at møde hinanden på end i det daglige, og også nye tilflyttere kan virkelig skabe netværk og venskaber til festen.


I år er der både traktortræk, revy, teltbal, DJ, kaffebord. sponsorcykelløb og strip - så meget er som det plejer, men posen er også rystet.


- I år er der ikke radiobiler, men Fun Park, der byder på andre oplevelser. Vi er spændte på, hvordan gæsterne tager imod den mulighed. Der vil være rigtig mange aktiviteter til børnene også, siger Tina Vinther Sørensen.


Desuden er festpladsen større, da den nye søpark er etableret og ligger i forlængelse af festpladsen i Roslev.


- Vi har også fået fat i Safari John, der kommer med sin elefant Elton og laver tryllerier og ballondyr. Stevan, som kunstneren hedder, er fra Hem, og han har arbejdet med dette siden 2004, siger Tina Vinther Sørensen.

Overskuddet fra Roslev Byfest går til RIK og HRH74, og når du deltager i byfesten bakker du derfor op om det lokale foreningsliv - for både voksne og børn.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android