2023-05-15 08:38:23 | Kategori: artikel

Kunstnere hylder hverdagenFrem til den 1. juli kan du opleve kunst af Hangaard, Heiberg og MatWay i Galleri 2132. På væggene ses hverdagsoplevelser bearbejdet på vidt forskellig måde fra sirlig og nøjagtig visning til mere rå og udfordrende udtryk. Berigende og pirrende. Alt i alt beskrivende og registrerende kunst. Oplev maleri på plade og lærred, akvarel, neograttage med flere lag og collage-linoleumstryk.
Udstillingens kunstnere er gode kendinge af galleriet, og alle har tidligere udstillet der. I den aktuelle udstilling udstiller de samlet, ikke som gruppe, men som tre individuelle billedkunstnere, hvis værker supplerer hinanden og skaber en helhed trods stor forskellighed i udtryk og formsprog. 


De er uddannede kunstnere, bor i København og har flotte kunstneriske karrierer. De spænder aldersmæssigt fra 35 år til 53 år. Hangaard og Heiberg er medlem af Kunstnersammenslutningen Corner, og MatWay deltager som gæst. De er alle repræsenterede i den netop åbnede, årlige Cornerudstilling i Københavnsområdet. Hangaard og MatWay har begge deltaget i Plein Air i Salling med landskabsmalerier. 


I galleriets lidt mindre lokale vises en fornyet udstilling med et varieret udbud af værker til væg og rum, skabt af en del af den imponerende række af danske og internationale kunstnere som udgør galleriets samarbejdskunstnere, samt et par gæster. Som sædvanligt indgår nogle værker fra den forrige udstilling.


Blandt udstillerne er Pontus Kjerrman, Niels Rahbæk, Tine Hecht-Pedersen, Tina Langhoff, Jesper Dalgaard, Jens Bohr, Hans Pauli Olsen, Henrik Scheel Andersen, Martin Askholm, Natasscha Girelli, Kirsten Hesselager, Søren Hillerup og Jens Galschiøt.


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android