2023-05-09 10:22:18 | Kategori: artikel

Thise Friskole og Thise Børnehus holder åbent hus 

Lørdag den 13. maj skal eleverne på Thise Friskole i skole, når Thise Friskole og Thise Børnehus holder åbent hus for alle interesserede. Invitationen gælder ikke kun søskende, forældre og bedsteforældrene til de omkring 110 børn, som har deres dagligdag i institutionerne, men også alle andre interesserede. 
 
Det er en fast tradition, at friskolen og børnehuset inviterer til åbent hus en lørdag i foråret, og det er et arrangement, som både børn og voksne glæder sig meget til.
På friskolen afholdes der en anderledes skoledag for at give gæsterne et indtryk af, hvilke værdier skolen lægger vægt på og hvordan omgangstonen er her på stedet. 
 
Friskolen og børnehuset er et tilbud til forældre og børn, der vægter overskuelige institutioner med den tætte voksenkontakt.  Friskolen tilbyder undervisning på alle klassetrin fra børnehaveklasse til og med 9. klasse, og i børnehuset, som skolen også driver er der vuggestue og børnehave for børn i alderen fra et halvt år til seks år.
At vuggestue, børnehave og friskole er under samme tag betyder, at overgangen fra vuggestue til børnehave og senere fra børnehave til friskole af børn og forældre opleves som tryg og uden de store problemer.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android